top of page

Om Action Norge og Arrangementspesialisten AS

Arrangementspesialisten AS er en landsdekkende leverandør som står bak merkenavnet Action Norge (tidligere Partyz). Avdelinger ved Trondheim og Oslo gjør oss godt tilgjengelig med en velfungerende logistikkplanlegging for hele landet.

Gjennom årene har vi hatt et tusentalls oppdrag fra Finnmark i nord til Sørlandet i sør. Vi er takknemlig for at  oppdragsgivere ønsker oss tilbake år etter år. Trenger du referanser? Ta kontakt, vi har flere hundre gode tilbakemeldinger om samarbeidet med oss.

Vi har erfaring fra media, underholdning og fornøyelsesnæringen i mer enn 25 år. Gjennom årene har vi utviklet en rekke tjenester med mål om å være en svært seriøs aktør i markedet. Vi står som eier av alle produktene vi tilbyr, som blant annet betyr kvalitetskontroll med fokus på sikkerhet i arbeidet.

Firmaet har drevet godt i mange år, og har med det blitt et solid selskap. Daglig leder og eier av selskapet er Arild Instebø (bildet til høyre). Firmaet har 15 til 20 personer i sving, og godt etablerte, seriøse samarbeidspartnere i inn- og utland.

bottom of page