Trivelig med nostalgisk pariserhjul


Vi har et pariserhjul i god, gammeldags nostalgisk stil. Hjulet ble renovert i 2017.

-Jeg fikk et tips om at det gamle, koselige pariserhjulet til Blåfjelland i Målselv trengte omsorg, sier Arild, daglig leder av selskapet, og signaliserer at han med en gang han så hjulet ble forelsket og dermed ble det overtatt av oss. Hjulet var godt kjent i Troms.

- Jeg har ventet med å presentere nyheten. Det er det eneste pariserhjulet i Sør-Trøndelag. Jeg er sikker på at dette vil bli populært. Responsen har vært utrolig så langt. I 2018 vil det bli å se på flere steder, informerer Arild.

Pariserhjulet er bygd med en 1927-modell som inspirasjon. Kapasiteten er 36 barn, og er lett å frakte sånn at det kan være tilgjengelig for store deler av landet. Med en nostalgisk stil kan det være spennende å bruke kulturhistoriske festivaler, og kan brukes både vinter og sommer.

- Det kan også være fint på julemarked, mener Arild.

Related Posts

See All
Aktuelt nå