top of page

Arild er klar med ny nettside for Action Norge


- Vi er nå i mål med ny nettside for Action Norge (tidligere partyz.no).

- Det gjenstår noe arbeid. Dette vil bli oppdatert senere, sier Arild, eier og daglig leder for selskapet Arrangementspesialisten AS som står bak Action Norge. Han nformerer om at det også gjenstår en del justeringer på mobilversjonen.

- Noen "barnesykdommer" vil det alltid bli i starten.

Investert for millioner

Firmaet har i løpet av de siste årene 25 årene utviklet seg fra å være et lite enkeltmannsforetak hvor Arild sto for nærmest alle oppdragene. Nå er 15 til 20 personer engasjert av virksomheten som leverer til hele Norge. I de første årene var firmaet i første rekke leverandør av DJ-tjenester og lys/lyd. Med årene har selskapet vokst til å bli en betydelig aktør innen event-markedet i Norge. Selskapet har nå mer enn 100 ulike produkter, investeringer for flere millioner kroner.

Selskapet har i mange år hatt egne nettsider, men med tiden har de blitt utdatert. Han har selv laget de gamle sidene, men har de siste årene hatt det for travelt å jobbe med hjemmesidene.

Artig å jobbe med

Paul Aage Hegvik, som har erfaring fra mediebransjen i mange år, har laget den nye nettsiden.

- Det var artig å jobbe med Arild sin nettside. Bransjen handler om fart, spenning og mye lyd og lys, og dermed en artig utfordring. Samtidig er Arild veldig lett å samarbeide med, og flink til å kommunisere hva han ønsker, sier Hegvik.

Related Posts

See All
Aktuelt nå
Nye produkter
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon
  • Facebook Basic Square
bottom of page